< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product: T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Bedrijfskleding bedrukken voor een professionele uitstraling

Bedrijfskleding bedrukken voor uw medewerkers zorgt voor een herkenbare en professionele uitstraling, in welke branche u ook werkt. U kunt bijvoorbeeld werkkleding bedrukken voor horecapersoneel, verkooppersoneel, timmerlieden en schilders. Bedrijfskleding ontwerpen kost vanaf nu geen zeeën van tijd en geld meer, u kunt gemakkelijk en snel online uw bedrijfskleding bedrukken. Start met het bedrukken van werkkleding, en zie hoe eenvoudig het is om uw bedrijfsnaam, logo en eventuele contactgegevens op de voor- of achterzijde, of op de mouwen te plaatsen. Bedrijfskleding kunt u namelijk ontwerpen met zowel tekst als afbeeldingen. Voor personeel wat voornamelijk binnen werkt kunt u een mooi t-shirt bedrukken, en voor een wat hippere en jongere uitstraling en personeel wat ook buiten werkt kunt u een hoody bedrukken. U kunt bedrijfskleding in diverse pasvormen voor zowel heren als dames ontwerpen, waardoor u altijd werkkleding kunt bedrukken die gegarandeerd goed past.

 

Werkkleding bedrukken voor de horeca

Een branche waar wij veel bedrijfskleding voor maken is de horeca. In een café of restaurant is het erg belangrijk dat uw personeel goed herkenbaar is en een uniforme uitstraling heeft. Bij bedrijfskleding voor de horeca wordt vaak gekozen voor wat chiquere kleding, zoals een zwarte, bordeauxrode of donkergroene polo. Dergelijke bedrijfskleding bedrukken wij vaak met de naam op de achterzijde, en het logo op de voorkant en mouwen. Als bedrijfskleding voor de horeca leveren wij ook vaak schorten of sloven, die zorgen voor een hygiënischer werktenue en goed van pas komen bij terraspersoneel dat met een portemonnee rondloopt.