Black Friday Weekend 2019

Van donderdag 28 november t/m zondag 1 december vieren wij Black Friday Weekend bij Digitransfer. Spectaculaire kortingen op alle kledij met uw eigen bedrukking! Wilt u zeker weten dat u onze acties niet mist? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo wordt u als eerste op de hoogte gesteld van al onze Black Friday aanbiedingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten. De dag na Thanksgiving geeft het startsein voor de kerstinkopen. Veel offline winkels geven dan enorme kortingen op leuke cadeaus. Later is ook Cyber Monday ingevoerd voor de online webshops. De laatste tijd is Black Friday steeds meer in opkomst bij Nederlandse bedrijven. Bij Digitransfer doen we het alleen iets anders. Wij hebben namelijk Black Weekend! Van donderdag t/m maandag kunt u kleding laten bedrukken met hoge korting. Perfect om dan nieuwe bedrijfskleding te kopen of om alvast wat kerstcadaus in te slaan! Wees op tijd, want vanaf dinsdag 00:01 uur gaan de prijzen weer omhoog.

Kleding bedrukken met hoge kortingen

Ons assortiment blijft zoals u van ons gewendt bent tijdens Black Friday. U kunt met hoge kortingen zelf een trui bedrukken of mooie werkkleding bedrukken. Ook kunt u al beginnen met de kerstinkopen met bijvoorbeeld een foute kersttrui of een grappig T-shirt met tekst. Mocht u er niet helemaal uit komen, kunt u altijd contact met ons opnemen via de telefoon, mail of social media. 

Hoe werkt ons Black Weekend?

Als u zich aanmeldt op onze nieuwsbrief, ontvangt u een aantal dagen voor Black Weekend een e-mail met daarin een kortingscode. Deze is het hele weekend geldig en de korting kan erg oplopen! Deze kortingscode kunt u invullen in het winkelmandje, waarna uw korting direct wordt verrrekend. Uw order wordt verder behandeld zoals altijd. Wij bedrukken de kleding zorgvuldig en de hoogste kwaliteit materialen. U ontvangt uw order binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

* indicates requiredKLANTEN WAAR WIJ AL VOOR WERKEN