< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Caps bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding

Caps bedrukken met uw eigen naam of tekst, een afbeelding of een QR-code. Bij Digitransfer.be kunt u petjes bedrukken met een eigen ontwerp, waardoor een standaard product toch iets heel persoonlijks krijgt. Een pet bedrukken is zowel mogelijk voor particulieren, als voor bedrijven, omdat een cap ontwerpen en deze laten maken mogelijk is in kleine (vanaf een enkel stuk) en grote oplage. Petten bedrukken kan overigens gemakkelijk online in het ontwerpprogramma, waarbij u direct een beeld krijgt van hoe u een pet kunt laten bedrukken. Wij kunnen caps in diverse kleuren bedrukken, en de petjes die wij bedrukken zijn verstelbaar waardoor iedereen ze kan dragen. Nadat u hebt gekozen welke kleur pet u wilt bedrukken kunt u beginnen met de cap te ontwerpen en een tekst, afbeelding of QR-code plaatsen.

Wat voor type petjes bedrukken wij?

Hoewel wij caps zeer profijtig bedrukken, zijn de artikelen en inkten die we gebruiken altijd van uitstekende kwaliteit. De (zogenaamde 6 panel) petjes die wij bedrukken zijn gemaakt van 100 % katoen en van zware kwaliteit, en wij zullen altijd een pet bedrukken met een mooie afwerking. De caps die wij bedrukken zijn naadloos verstelbaar met een metalen sluitclip en door de mooie pasvorm zal iedereen ze passen.

Iets anders dan een pet bedrukken?

Uiteraard kunnen wij niet alleen petjes bedrukken, maar kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment textiel bedrukken. Kleding zoals t-shirts, truien en sportkleding hebben wij voor zowel dames, heren als kinderen. Ook kunt een poster of een canvasdoek bedrukken met een eigen tekst of foto, waarbij diverse afmetingen mogelijk zijn.