GRATIS BEZORGING VANAF €25,-
Aanbevolen door ruim 94% van onze klanten

Verfijn je keuze

Wis alle filters

Cap ontwerpen

Kies een kledingstuk en eventueel de gewenste kleur. In de designtool kun je vervolgens heel eenvoudig tekst en/of afbeeldingen toevoegen. Ook geef je hier de gewenste maten en aantallen op. En bij Digitransfer kun je je eigen
ontwerp al vanaf 1 stuk bestellen.

€ 4,95 / Stuk
Selecteer
unisex Cap  geborsteld katoen met riptrip sluiting digitransfer.be
unisex Cap - geborsteld katoen met riptrip sluiting

Bekijk alle kleuren
€ 4,95 / Stuk
Selecteer
kinder cap  geborsteld katoen met riptrip sluiting digitransfer.be
kinder cap - geborsteld katoen met riptrip sluiting

Bekijk alle kleuren
€ 9,50 / Stuk
Selecteer
Snapback cap  100 katoen digitransfer.be
Snapback cap - 100% katoen

Bekijk alle kleuren
€ 11,45 / Stuk
Selecteer
Premium fitted baseball cap  97 polyester met elastische omtrek digitransfer.be
Premium fitted baseball cap - 97% polyester met elastische omtrek

Bekijk alle kleuren
€ 5,50 / Stuk
Selecteer
unisex Muts  100 gebreid acrylic digitransfer.be
unisex Muts - 100% gebreid acrylic

Bekijk alle kleuren

Caps bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding

Caps bedrukken met uw eigen naam of tekst, een afbeelding of een QR-code. Bij Digitransfer.be kunt u petjes bedrukken met een eigen ontwerp, waardoor een standaard product toch iets heel persoonlijks krijgt. Een pet bedrukken is zowel mogelijk voor particulieren, als voor bedrijven, omdat een cap ontwerpen en deze laten maken mogelijk is in kleine (vanaf een enkel stuk) en grote oplage. Petten bedrukken kan overigens gemakkelijk online in het ontwerpprogramma, waarbij u direct een beeld krijgt van hoe u een pet kunt laten bedrukken. Wij kunnen caps in diverse kleuren bedrukken, en de petjes die wij bedrukken zijn verstelbaar waardoor iedereen ze kan dragen. Nadat u hebt gekozen welke kleur pet u wilt bedrukken kunt u beginnen met de cap te ontwerpen en een tekst, afbeelding of QR-code plaatsen.

Wat voor type petjes bedrukken wij?

Hoewel wij caps zeer profijtig bedrukken, zijn de artikelen en inkten die we gebruiken altijd van uitstekende kwaliteit. De (zogenaamde 6 panel) petjes die wij bedrukken zijn gemaakt van 100 % katoen en van zware kwaliteit, en wij zullen altijd een pet bedrukken met een mooie afwerking. De caps die wij bedrukken zijn naadloos verstelbaar met een metalen sluitclip en door de mooie pasvorm zal iedereen ze passen.

Iets anders dan een pet bedrukken?

Uiteraard kunnen wij niet alleen petjes bedrukken, maar kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment textiel bedrukken. Kleding zoals t-shirts, truien en sportkleding hebben wij voor zowel dames, heren als kinderen. Ook kunt een poster of een canvasdoek bedrukken met een eigen tekst of foto, waarbij diverse afmetingen mogelijk zijn.