Wie zijn wij

Digitransfer is een specialist op het gebied van productbedrukking, of het nu gaat om textiel (voor dames, heren, kinderen en baby’s), canvasdoeken, vlaggen, posters of diverse andere producten. Kenmerkende trefwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, service, korte levertijden en lage prijzen. We zijn een bedrijf uit Holland, maar de afgelopen jaren worden er ook steeds meer Belgische klanten naar volle tevredenheid bediend.

U kunt op onze interactieve en dynamische website gemakkelijk en rap een product samenstellen, iets unieks vergeleken met onze Belgische concurrenten. Op uw scherm ziet u direct het ontwerp met het product in een bepaalde kleur en daarop de gewenste bedrukking. De prijs van uw product wordt automatisch aangepast aan het ontwerp zodat altijd direct duidelijk is wat een item zal kosten. Voor particulieren zijn wij een aantrekkelijke leverancier omdat het al mogelijk is producten vanaf een enkel stuk te bestellen.

Op het gebied van productbedrukking is Digitransfer echter ook een interessante zakelijke partner (zie de pagina ‘Referenties’). De unieke ontwerpmodule kunnen wij aanpassen naar de huisstijl van uw bedrijf, zodat deze past binnen het format. U hoeft zich niet bezig te houden met het bestelproces, het voorraadbeheer en de productie van de artikelen. Eventueel verzorgen wij ook nog de verzending van producten naar uw klanten.

Veel plezier met het ontwerpen van producten, en neemt u bij vragen gerust contact op!

Het Digi -Team

Digitransfer B.V.
Papland 13I
4206 CK Gorinchem (Nederland)
Tel: (+32) 380 85 46 5
K.v.K 63533987
BTW nr: 8134.39.188.B01