< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw

Productinformatie

Bedrukking

 

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een schort bedrukken voor de Bourgondische chef

Staat u zelf graag urenlang in de keuken om allerlei lekkernijen te bereiden, laat dan nu een persoonlijk schort bedrukken. De diverse kleuren schorten bedrukken wij met een flex- of flockfolie, wat gewoon gewassen kan worden en lang mee gaat. Een kookschort bedrukken is mogelijk met tekst in diverse kleuren, grootten en lettertype, maar u kunt ook een schort bedrukken met een afbeelding of foto. Een schort bedrukken is niet alleen leuk voor uzelf, het is ook nog eens een erg persoonlijk en plezant cadeau. De schorten die wij bedrukken kunnen trouwens niet alleen in de keuken gebruikt worden, ze zijn ook prima te gebruiken als barbecueschort of als hobbyschort voor bijvoorbeeld houtbewerkers of schilders.
 

Grotere aantallen schorten bedrukken

Particulieren willen graag meestal een uniek kookschort bedrukken, maar wij leveren ook aan horeca en kookclubs grotere aantallen identieke schorten. Ook voor deze branches geldt natuurlijk dat ze een schort kunnen bedrukken met een geheel eigen ontwerp. Schorten bedrukken voor een restaurant (zeker met een open keuken) geeft het personeel een professionele en verzorgde uitstraling. Kookclubs willen vaak graag een kookschort bedrukken voor de deelnemers omdat dit gelijk een groepsgevoel creëert.

Nogmaals hetzelfde kookschort bedrukken

U kunt gemakkelijk en snel een kookschort bedrukken in het online ontwerpprogramma. Uw bestelling blijft in uw account minimaal een jaar zichtbaar zodat u later gemakkelijk nog items kunt nabestellen. Dit geldt voor een kookschort bedrukken, maar ook bijvoorbeeld bij een cap ontwerpen of een t-shirt bedrukken. Door het gemak bij het nabestellen krijgt u nooit producten die van elkaar verschillen.