< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product: T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Voor de gehele familie kleding bedrukken

Wilt u ook snel en gemakkelijk kleding bedrukken, en bent u op zoek naar een betrouwbare website hiervoor? Digitransfer helpt u bij het bedrukken van kleding, waarbij het assortiment en de prijzen direct online inzichtelijk zijn. U kunt allerlei soorten kleding bedrukken voor dames, heren, kinderen en baby’s. Het bedrukken van identieke kleding voor het hele gezin is leuk voor een vakantie, maar u kunt ook bijvoorbeeld t-shirts ontwerpen voor een verjaardag, trouwerij of vrijgezellenfeest. Het ontwerp kunt u helemaal zelf maken, welke tekst of afbeelding u ook op de kleding wenst. In het handige ontwerpprogramma kunt u de kleding (of andere items) ontwerpen, waarbij u direct het eindresultaat ziet en hoeveel dit gaat kosten.

 

Bedrukken van kleding voor bedrijven

Kleding bedrukken is al mogelijk vanaf een stuk, maar ook grotere aantallen voor bedrijven is geen enkel probleem. U kunt bij het bedrukken van dergelijke kleding denken aan een t-shirt met een logo en de bedrijfsnaam er op, of een trui met de naam en contactgegevens. Als u uw personeel er representatief en herkenbaar bij wilt laten lopen kunt u kleding bedrukken zoals een nette polo of een trui met v-hals. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, als uw personeel er verzorgd uit ziet geeft dat een professionele en betrouwbare indruk. Het bedrukken van kleding komt echter niet alleen van pas bij personeel, u kunt ook kleding bedrukken die u weg wilt geven aan klanten, om zo nog een grotere doelgroep te bereiken.