< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een polo bedrukken tegen een aantrekkelijk tarief

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om een polo te bedrukken. Bij het bedrukken van een polo is er keuze uit diverse modellen, zodat u altijd perfect passende kledij heeft. Als wij een poloshirt bedrukken maken wij altijd gebruik van hoogwaardige materialen, of het nu de kleding of de bedrukking betreft. U kunt een polo online bedrukken waarbij u tijdens het ontwerpen gelijk het eindresultaat ziet en weet wat het kost om een polo te maken. Wij kunnen voor u een polo bedrukken tegen een zeer scherpe prijs, omdat wij geen aparte instel- en opzetkosten rekenen, ook al wilt u een enkele unieke polo laten bedrukken.

 

Een polo laten bedrukken in grote of kleine aantallen

Een mooi poloshirt bedrukken kan voor zoveel verschillende gelegenheden, zowel voor uzelf of als geschenk voor een ander. Wat dacht u bijvoorbeeld van een polo online bedrukken voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, trouwerij of geboorte. Voor kinderen en baby’s hebben wij overigens ook een uitgebreid assortiment, variërend van het ontwerpen van t-shirts tot truien, rompertjes, mutsjes en dekentjes. Bedrijven kunnen een polo laten bedrukken voor de opening van het bedrijf, een jubileum of evenement, en komen op die manier subiet erg professioneel over met een chique uitstraling. Uw organisatie wordt serieuzer genomen als u een poloshirt laat bedrukken! Als u een polo online heeft laten bedrukken blijft de bestelling een jaar lang zichtbaar in uw account zodat een identieke polo bedrukken as nabestelling geen probleem is.
 

Praktische informatie over de polo's

In onze creator kunt u kiezen uit verschillende collecties, namelijk de budget, quality en sportcollectie. In de creator kunt u bij stap 1 uw gewenste polo kiezen. De budget collectie bevat twee polo's,waarbij het grootste verschil is dat de een uit 50% katoen bestaat en de andere polo uit 100% katoen. De polo van 100% katoen kan in 12 verschillende kleuren bedrukt worden. De polo van 50% katoen valt in 7 verschillende kleuren te bedrukken. Let wel goed op bij de budget collectie dat het om Amerikaanse maatvoering gaat, bekijk daarom goed de maattabel. 

De Quality collectie bestaat uit een polo bodyfit en een polo comfort cut. Tussen deze twee polo's is uiteraard de pasvorm het grote verschil. De polo comfort cut is te bedrukken in maar liefst 14 verschillende kleuren. De polo bodyfit is te bedrukken in 9 kleuren. 
De polo uit de sports collectie is een mesh polo. Dit poloshirt is ademend en daarom ook zeer fijn om te sporten. 

Naast poloshirts kunt u bij Digitransfer.be ook terecht voor het laten bedrukken van een trui of bijvoorbeeld een petje met eigen naam.