< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product: T-shirt Exact 190
Pasvorm:  
Materiaal:  
Kleuren 18

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Sportkleding bedrukken voor individuele of teamsporters

Sporten heeft vele voordelen (het houdt u jong en vitaal, en het is leuk en gezellig) en door sportkleding te bedrukken loopt u er ook nog eens hip en professioneel bij. Bij Digitransfer kunt u diverse soorten sportkledij bedrukken zoals sporttops, t-shirts of shirt met lange mouwen, of u nu op zoek bent naar kleding voor kids, mannen, of vrouwen. De sportkleding die u kunt bedrukken wordt gemaakt van hoogwaardig polyester, dat zorgt voor een goede regulering van lichaamswarmte en afvoer van zweet. Wat redelijk uniek is, is dat bedrukte sportkleding hier al besteld kan worden vanaf een enkel stuk, zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Zo kunnen mensen die een individuele sport beoefenen hun eigen unieke sportkledij bedrukken waarin ze zo goed mogelijk kunnen presteren maar in ieder geval zullen opvallen.

 

Sportkledij bedrukken met een eigen ontwerp

Bedrukte sportkleding ontwerpt u gemakkelijk en rap online. U kiest het soort sportkleding wilt bedrukken, en de juiste maat en gewenste kleur. Vervolgens gaat u de sportkledij bedrukken, waarbij u zelf een tekst of afbeelding op het artikel plaatst. Een individuele sporter kan bijvoorbeeld bedrukte sportkleding maken met zijn eigen naam, of naam van favoriete sporter hierop plaatsen. Voor een club, vereniging of team is het vaak gebruikelijk om een logo en naam te plaatsen, eventuele sponsorlogo’s of –namen en de naam van de sporter. Na het bedrukken van bijvoorbeeld sportkleding wordt uw bestelling altijd minimaal een jaar lang bewaard, zodat u gemakkelijk later nog eens identieke producten kunt nabestellen via uw account.