< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Product: Unisex hoody
Pasvorm:   Comfort cut
Materiaal:   50% katoen - 50% polyester - voorgekrompen fleece - 280 gram
Kleuren 14

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Unieke hoodies bedrukken met uw eigen tekst of afbeelding

Iedereen zou wel graag unieke hoodies bedrukken, daarom hebben wij ze in ons assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen. Met een hoodie bedrukken draagt u uw persoonlijkheid uit, geef daarom uw fantasie de vrijheid bij een hoody bedrukken. Geen ingewikkeld en tijdrovend gedoe meer met catalogi en bezoeken aan een drukkerij, hier kunt u gemakkelijk online hoodies bedrukken. Het ontwerp kunt u eenvoudig zelf maken door in het ontwerpprogramma op het artikel tekst en een eventuele afbeelding te plaatsen. Een hoodie bedrukken is bij ons mogelijk tegen een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding, zelfs als u een uniek exemplaar wilt maken. Andere drukkerijen waar u een hoody kunt bedrukken hanteren vaak minimale bestelhoeveelheden, of rekenen extra opstartkosten en opzetkosten. Bij Digitransfer ziet u al tijdens het ontwerpen hoeveel het bedrukken van hoodies gaat kosten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Hier kunt u bovendien niet alleen een hoody bedrukken, wij kunnen ook andere truien bedrukken (bijvoorbeeld met ronde hals of v-hals). Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons u T-shirt helemaal zelf ontwerpen

Voor iedereen van uw bedrijf of vereniging dezelfde hoodie bedrukken

Identieke kleding geeft vaak een sterk saamhorigheidsgevoel, laat daarom snel hoodies drukken voor iedereen die bij uw bedrijf werkt of lid is van uw vereniging. Een hoodie bedrukken voor iedereen die deel uitmaakt van de groep zorgt er tevens voor dat deze personen gemakkelijk herkenbaar zijn en geeft gelijk een professionele en verzorgde uitstraling. Na het bedrukken van een hoodie of ander artikel blijft de bestelling nog minimaal een jaar lang zichtbaar in uw account zodat u gemakkelijk later nog kunt nabestellen. Op deze manier een hoody als nabestelling bedrukken voorkomt dat er verschillen kunnen ontstaan tussen de verschillende bestellingen.