< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice%20afbeelding%201.jpg
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.be
Tel: (+32) 380 85 46 5

Diverse soorten textiel bedrukken

Wilt u voor uzelf of als presentje voor iemand anders online textiel bedrukken, dan bent u hier aan het juiste adres. Digitransfer is de specialist op het gebied van kledij bedrukken waar u gemakkelijk online kunt ontwerpen wat u wilt drukken op textiel. Textielbedrukking is mogelijk met tekst waarbij u de keuze heeft uit verschillende lettertypen, -grootten en –kleuren waardoor u een geheel uniek ontwerp kunt maken. Daarnaast kan ook een eigen afbeelding of foto geplaatst worden, die u gemakkelijk kunt uploaden. Door het zelf maken van kledij weet u zeker dat u in een uniek kledingstuk rondloopt, en als u iets als presentje geeft wordt dat altijd als zeer persoonlijk en attent ervaren. Bij textielbedrukking kunt u bijvoorbeeld denken aan het bedrukken van t-shirts, truien, schorten, draagtassen of petten.
 

Kledij bedrukken voor het hele gezin

In ons assortiment vindt u textiel om (per stuk of in grotere aantallen) te bedrukken voor dames, heren, kinderen en baby’s, daarbij gebruikmakend van de nieuwste technieken. Bovendien hebben wij voor ieder seizoen en gelegenheid wel kledij om te bedrukken: of het nu om een singlet voor de zomer gaat, een lekker warme trui voor in de winter of vochtregulerende sportkleding. Drukken op textiel is mogelijk in zowel kleine als grote oplage, uniek bij ons is dat items al vanaf een stuk besteld kunnen worden.
 

Bedrijfslogo en –naam drukken op textiel

Textielbedrukking is niet alleen plezant voor mensen die iets willen maken voor een speciale gebeurtenis zoals een bruiloft, verjaardag of geboorte. Ook bedrijven kunnen uiteraard bij ons terecht voor textiel drukken ten behoeve van promotionele activiteiten. Of u nu tegen lage kosten kledij wilt bedrukken voor personeel of textiel wilt bedrukken voor klanten, uw bedrijfsnaam, logo en contactgegevens drukken op textiel is zeer effectief in het bereiken van een grote groep mensen.