Een kwaliteitsvolle vlag maken

Bij ons kunt u goed en profijtig een vlag maken, of we nu een vlag bedrukken voor een diploma, jubileum, geboorte of huwelijk. In ons ontwerpprogramma kunt u een vlag ontwerpen in een handomdraai, u kunt online een eigen vlag maken en deze wordt gewoon naar u verzonden. Ons assortiment is direct inzichtelijk en te bestellen, u kunt bijvoorbeeld ook een polo laten bedrukken en ziet direct dat wij daarnaast diverse andere shirts bedrukken.

 

Vlag bedrukken met een eigen design

De meeste mensen zullen een vlag maken als ze iets te vieren hebben, maar u kunt natuurlijk ook een vlag bedrukken als cadeau. Denk maar eens aan een vlag ontwerpen voor iemand die geslaagd is voor een examen, een echtpaar dat een huwelijksjubileum viert of voor een gezin met een pasgeboren baby. Daarnaast willen ook veel mensen een eigen vlag maken met een landsvlag (bijvoorbeeld Belgische, Vlaamse of Waalse), een eigen afbeelding er op of een themavlag. U kunt een vlag met diverse afmetingen maken, waarbij de kleinste 70 x 100 cm meet en de grootste 200 x 300 cm.

 

De voordelen van bij Digitransfer een vlag ontwerpen

Vlaggen bedrukken kan al zonder extra kosten vanaf een enkel stuk en wij hanteren geen minimale orderhoeveelheid. Als u een vlag gaat ontwerpen ziet u direct hoeveel dit gaat kosten en wat de mogelijkheden qua tekst en afbeeldingen zijn. Als u een eigen vlag besluit te maken krijgt u een volledig afgewerkte gevelvlag met een zoom aan de mastzijde en een band met lusje en koord voor bevestiging. Als wij een vlag maken zorgen we ervoor dat de items volledig doordrukt worden, zodat het ontwerp in spiegelbeeld op de achterzijde te zien is.

UPDATE 1 JUNI 2015

Per ingang van 1 mei zijn de activiteiten omtrent vlaggen verplaatst naar vlaggen-banieren.be. Deze website is speciaal ingericht voor vlaggen, zodat we je hiermee nog beter van dienst kunnen zijn. Via de onderstaande button ga je naar deze website en kun je meteen aan de slag met het ontwerpen van je eigen vlag.

Ga naar vlaggen-banieren.be